13 maart 2015, om 23:00, Café Zwaneveld Norg | Café Zwaneveld Norg

Politieke pubquiz bij Café Zwaneveld in Norg

Met de aanwezigheid van Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem

 

Op vrijdagavond 13 maart wordt door de afdeling Noordenveld van de PvdA een politieke pubquiz georganiseerd bij Café Zwaneveld in Norg. Iedereen wordt uitgedaagd om op deze avond de strijd met andere teams aan te gaan en zijn of haar kennis te meten óf om simpelweg de politieke kennis nog verder uit te breiden. De quizavond start om 20.30 uur.

Tijdens (een deel van) de avond zal de huidige Minister van Financiën en voorzitter van de Eurogroep Jeroen Dijsselbloem aanwezig zijn.

Tijdens de quizavond spelen teams van maximaal 5 personen tegen elkaar. Gedurende 6 tot 8 ronden wordt een ieders kennis grondig op de proef gesteld. Naast de politiek getinte vragenronden is er ook plaats voor een fotoronde en muziekronde. De quizavonden vinden plaats in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. De presentatie is in handen van Michaël Wiese.

Deelname aan de quizavond is gratis, het eerste kopje koffie / thee wordt u aangeboden door de PvdA Noordenveld.

Graag zouden we een ieder willen vragen om zich vooraf op te geven.  Dit kan via Wietze de Wind (wimadewind@hotmail.com of 06 135 83 177) of Jofien Brink (jofien.brink@planet.nl). Op de avond zelf kunnen teams zich ook inschrijven, individuele deelnemers kunnen op de avond zelf een team vormen.