13 juni 2023

Elke maand je mening laten horen

Het is maar dat je het even weet.

Voor onze DUO-fractie is het van groot belang dat zij tijdens de raadsvergaderingen goed voorbereid zijn en weten waar ze het over hebben. Daarom organiseren we elke maand een openbare bijeenkomst, waarin we graag de mening horen van de leden van GroenLinks en andere inwoners van Noordenveld over de onderwerpen die op de agenda staan.

We staan open voor suggesties vanuit de Noordenvelders en de onderwerpen die aan bod komen zijn dezelfde als die tijdens de raadsvergaderingen worden besproken. Dit zijn dus zowel de onderwerpen waarover een oordeel gevormd moet worden als de besluitvormende onderwerpen. Ook de verschillende werkgroepen die actief zijn in Noordenveld zijn aanwezig om een update te geven.

Uiteraard zijn ook de steunfractie en vertegenwoordigers van beide besturen aanwezig. De data voor de bijeenkomsten dit jaar zijn: 31 mei, 28 juni, 13 september, 11 oktober, 15 november en 13 december. De agenda’s zullen worden gepubliceerd op https://noordenveld.pvda.nl/ en https://noordenveld.groenlinks.nl/agenda.

Heb jij een onderwerp dat je graag met de fractie en andere aanwezigen wilt bespreken? Of wil je gewoon een keer deelnemen aan de bijeenkomst? Stuur dan uiterlijk een week van tevoren een e-mail naar [email protected].

We hopen je daar te zien en jouw input te horen!