3 februari 2015

Gratis Valentijnsrozen sturen via de PvdA

Na het succes van vorig jaar deelt de Partij van de Arbeid op 14 februari opnieuw Valentijnsrozen uit in Drenthe. De PvdA´ers in 8 Drentse gemeenten maken deze actie mogelijk. Hierdoor is het mogelijk om een roos te sturen aan inwoners van de gemeente Emmen, Borger-Odoorn, Noordenveld, Tynaarlo, Midden-Drenthe, Westerveld, Meppel en Hoogeveen.

Iemand die op Valentijnsdag (14 februari) iemand blij wil maken met een roos, kan dat gratis regelen via de PvdA. Een geliefde, vader, moeder, vriend of vriendin, of wie maar in aanmerking komt. De gever meldt zich aan, geeft aan naar wie de roos gebracht moet worden en welke tekst op het bijbehorende kaartje komt te staan. De eigen naam kan ook op het kaartje, maar het mag ook anoniem. PvdA-leden brengen de rozen persoonlijk bij de ontvangers thuis.

Via de link op de website www.drenthe.pvda.nl kunnen mensen tot en met zondag 8 februari aangeven wie zij op zaterdag 14 februari willen verrassen met een roos. Per ontvanger kan 1 roos aangevraagd worden. De actie is gratis en zonder verdere verplichtingen.